Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 125 g |
vejce | 4 ks |
moučkový cukr | 125 g |
prášek do pečiva | 2 lžičky |
vroucí voda | 3 lžíce |
jahodová marmeláda | |
Krém: | |
tvaroh (i z vaničky) | 500 g |
smetana ke šlehání | 2 ks |
jahodová dřeň | 300 g |
jedlá želatina (Lidl) | 2 lžičky |
jahodová želatina (Lidl) | |
čerstvé jahody na ozdobu |
Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept
Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept
Postup: Celozrnné těstoviny uvaříme v dostatečně osolené vodě na skus. Mezitím na pánvi... zobrazit recept
Postup: Žloutky ušleháme s vařící vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem.... zobrazit recept
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...