Název | Množství a jednotka |
---|---|
platýz | 750 g |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
petrželka | |
citrónová šťáva | 1 lžíce |
máslo | 20+50 g |
hladká mouka | |
olej |
Postup: Z hladké mouky, prášku do pečiva, másla, 120g moučkového cukru a žloutků... zobrazit recept
Postup: Kachnu omyju, nasolím a okmínuju. Posadím ji do pekáčku, ničím nepodlévám.... zobrazit recept
Postup: V míse utřeme změklé máslo, cukr, vejce. Přidáme mouku s práškem do pečiva a... zobrazit recept
Postup: Hlávkové zelí nebo kapustu zbavíme vrchních listů, odkrojíme košťály a... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, osolíme a prošpikujeme slaninou. Můžeme použít jen králičí... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...