Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso mleté | 600 g |
lilek | 2 ks |
cibule | 1 ks |
rajčata | 4 ks |
brambory | 4 ks |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
smetana 12% | 350 ml |
česnek | 2 - 3 stroužky |
sůl | |
pepř | |
skořice | 1/2 lžičky |
muškátový oříšek | špetka |
hladká mouka | 1 lžíce |
máslo | 30 g |
panenský olivový olej |
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na oleji a másle. Než cibule... zobrazit recept
Postup: Vajíčka rozšleháme vidličkou, přidáme rozpuštěnou lžičku másla, osolíme necelou... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...