Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí kýta | 750 g |
kedlubny | 2 - 3 ks |
velká mrkev | 2 ks |
citronová kůra | |
muškátový oříšek | špetka |
tymián | |
masový vývar | 750 ml |
máslo | 2 lžíce |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Celozrnné těstoviny uvaříme v dostatečně osolené vodě na skus. Mezitím na pánvi... zobrazit recept
Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept
Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept
Postup: Eidam nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme utřený česnek, nadrobno... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...