Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí kližka | 600 g |
cibule | 3 ks |
světlé pivo | 300 ml |
hovězí vývar | 500 ml |
česnek | 4-5 stroužků |
mletá sladká paprika | 2 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
drcený kmín | 1 lžička |
majoránka | 1 lžička |
pepř | |
hladká mouka | 2 lžičky |
sádlo | 3 lžíce |
sůl |
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Křen oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle nebo rozmixujeme najemno.... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Tvaroh (i z vaničky) rozmícháme s vajíčkem, přidáme špetku soli, 4 lžíce dětské... zobrazit recept
Postup: Květák omyjeme, překrájíme ho na menší kousky (nebo rozebereme na růžičky) a... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...