Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí maso | 750 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
sušené houby | 1 hrst |
mrkev | 2 ks |
hrášek | 200 g |
červené víno | 100 ml |
masový vývar | 1 l |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
sádlo | 2 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme nastrouhaný celer a mouku... zobrazit recept
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu - množství dáme podle velikosti a počtu osob, na osobu asi dvě... zobrazit recept
Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky. Červenou papriku, chilli papričku a... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...