Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí krk | 1 ks |
kořenová zelenina | 300 g |
cibule | 1 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
kysaná smetana | 1 ks |
bílé víno | 1/2 hrnku |
drůbeží vývar | 1 hrnek |
sardelová pasta | 3-4 lžičky |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
citronová kůra | |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
cukr třtinový | |
citrónová šťáva | |
mléko | 1 hrnek |
Postup: Starší, nebo i suchý chleba rozlámeme nebo nakrájíme na kousky a dáme rozvařit... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na... zobrazit recept
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka. Vychladlé brambory oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...