Název | Množství a jednotka |
---|---|
mléko | 180 ml |
hladká mouka | 400 g |
droždí | 1/4 kostky |
sůl | špetka |
máslo | 70 g |
žloutek | 1 ks |
citronová kůra | z 1 citronu |
cukr krupice | 40 g |
vanilkový cukr | 1 sáček |
Postup: Z mouky, másla, moučkového a vanilkového cukru, mletých mandlí, žloutku a... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept
Postup: Na pánev dáme trochu sádla, na něj na drobno nakrájenou cibuli, necháme zpěnit... zobrazit recept
Postup: Cukr s vejcem ušleháme do pěny, přidáme olej, rum, vanilkový cukr, kakao, po... zobrazit recept
Postup: Kachnu omyju, nasolím a okmínuju. Posadím ji do pekáčku, ničím nepodlévám.... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...