19. 2. 2019   |   svátek má Patrik
 

Snídaně a svačiny › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo a necháme vychladnout ve studené vodě. V misce utřeme... zobrazit recept

Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept

Postup: Eidam nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme utřený česnek, nadrobno... zobrazit recept

Postup: Ze 100 ml vlažného mléka, trochy mouky a droždí necháme vykynout kvásek. Do... zobrazit recept

Postup: Do větší mísy nasypeme balení ovesných vloček, pohankové vločky, přidáme... zobrazit recept

Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept

Postup: Salátovou okurku oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zálivku si... zobrazit recept

Postup: Bílý jogurt Hollandia smícháme s 20 g ovesných vloček, 70 g brusinek, osladíme... zobrazit recept

Postup: Bílý jogurt smícháme s 30g műsli a nakrájeným jablkem. A dáme si k tomu... zobrazit recept

Postup: Celozrnný žitný chléb namažeme tenkou vrstvou másla, obložíme krůtí šunkou a... zobrazit recept

Postup: Zeleninu očistíme, všechno nakrájíme a smícháme s uvařeným bílkem a nasekanými... zobrazit recept

Postup: Bílý jogurt smícháme s 20g ovesných vloček, osladíme lžičkou medu a posypeme... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehna na šalvěji

Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

U Johana

Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...