1. 10. 2023   |   svátek má Igor
 

Snídaně a svačiny › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo a necháme vychladnout ve studené vodě. V misce utřeme... zobrazit recept

Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept

Postup: Eidam nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme utřený česnek, nadrobno... zobrazit recept

Postup: Ze 100 ml vlažného mléka, trochy mouky a droždí necháme vykynout kvásek. Do... zobrazit recept

Postup: Do větší mísy nasypeme balení ovesných vloček, pohankové vločky, přidáme... zobrazit recept

Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept

Postup: Salátovou okurku oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zálivku si... zobrazit recept

Postup: Bílý jogurt Hollandia smícháme s 20 g ovesných vloček, 70 g brusinek, osladíme... zobrazit recept

Postup: Bílý jogurt smícháme s 30g műsli a nakrájeným jablkem. A dáme si k tomu... zobrazit recept

Postup: Celozrnný žitný chléb namažeme tenkou vrstvou másla, obložíme krůtí šunkou a... zobrazit recept

Postup: Zeleninu očistíme, všechno nakrájíme a smícháme s uvařeným bílkem a nasekanými... zobrazit recept

Postup: Bílý jogurt smícháme s 20g ovesných vloček, osladíme lžičkou medu a posypeme... zobrazit recept

RECEPTY

Rajčatová polévka s bazalkou

Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurant Slunečnice

Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...