Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido | 500 g |
česnek | 3 stroužky |
bílé víno | 100 ml |
masový vývar | 200 ml |
tymián | 1/2 lžičky |
rozmarýn | |
saturejka | 1/2 lžičky |
smetana ke šlehání | 200 ml |
sýr čedar | 100 g |
olivový olej | |
sůl | |
pepř | |
špagety |
Postup: Oloupané mandle umeleme nebo rozmixujeme na jemnou moučku. Vsypeme na vál,... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, dáme do uzaviratelné nádoby, rybíz trochu... zobrazit recept
Postup: Čokoládu najemno nastrouháme nebo rozmixujeme. Z bílků ušleháme tuhý sníh.... zobrazit recept
Postup: Troubu předehřejeme na 180°. 6 celých vajec ušleháme elektrickým šlehačem do... zobrazit recept
Postup: Křen oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle nebo rozmixujeme najemno.... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace Stará kuželna nabízí domácí kuchyni, exclusivní vinnou nabídku,...