Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 1 kg |
česnek | 6 stroužků |
petrželka | 1 hrst |
čerstvá bazalka a tymián | 1 hrst |
dijonská hořčice | |
citrónová šťáva | z 1/2 citrónu |
med | 1 lžička |
vejce | 1 ks |
drůbeží vývar | 1 hrnek |
strouhanka | 1 lžička |
slanina (špek) | 50 g |
olej na smažení | |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Špagety dáme vařit do osolené vody. Mezitím na olivovém oleji orestujeme... zobrazit recept
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Postup: - uvařit a oloupat brambory- osmahnout cibuli- semlít a osmahnout maso-... zobrazit recept
Postup: Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna opláchneme, osolíme, okořeníme rozmarýnem a hrubě mletým pepřem... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek