3. 6. 2023   |   svátek má Tamara
 

Tuňáková pomazánka

Název Množství a jednotka
tuňák ve vlastní šťávě 1 ks
okurky sterilované 3 ks
cibule 1 menší
hořčice 1 lžička
sůl
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření:
Mamut :-)



Postup
Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme, opepříme, přidáme lžičku hořčice a promícháme. Mažeme na chléb.


 


RECEPTY

Nakládaný eidam

Postup: 1 dl oleje promícháme s mletou paprikou , chilli kořením, drceným rozmarýnem a... zobrazit recept

RECEPTY

Perníkové kuličky

Postup: Čokoládový krém smícháme s višňovou marmeládou, přidáme strouhaný perník a rum... zobrazit recept

RECEPTY

Tvarohová bábovka

Postup: Změklé máslo (nebo heru) utřeme s cukrem a žloutky, přidáme tvaroh, vanilkový... zobrazit recept

RECEPTY

Špagety carbonara - Spaghetti carbonara

Postup: Příprava je jednoduchá a ingrediencí k tomuto druhu špaget postačí málo, neboť... zobrazit recept

RECEPTY

Jahodovo - citronový cheesecake

Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

RESTAURACE

Lanterna

Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...