Název | Množství a jednotka |
---|---|
králíčí stehna | 4 ks |
cibule | 1 ks |
velká mrkev | 2 ks |
celer | 1/2 ks |
česnek | 4 stroužky |
tymián | 1 lžička |
špek | 30 g |
nové koření | 3 kuličky |
bobkový list | 1 ks |
červené víno | 300 ml |
sůl | |
slunečnicový olej | 2 lžíce |
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Postup: Krůtí prso vcelku prošpikujeme slaninou (ostrým tenkým nožem uděláme hlubší... zobrazit recept
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept
Postup: Koupíme si asi 5 kg nakládaček okurek, namočíme je do vody , kartáčkem očistíme... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák rozmačkáme vidličkou, přidáme vajíčko, nadrobno nakrájenou... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...