Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí kýta | 1 kg |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 750 ml |
velká cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
uzený špek | 150 g |
česnek | 6 stroužků |
tymián | 4 snítky |
bobkový list | 2 ks |
silný hovězí vývar | 500 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
čerstvě mletý pepř | |
sůl | |
malé cibulky | 15 ks |
čerstvé žampiony | 150 g |
máslo | 50 g |
Postup: Změklé máslo (nebo heru) utřeme s cukrem a žloutky, přidáme tvaroh, vanilkový... zobrazit recept
Postup: Na vál vsypeme mouku, uděláme v ní důlek, vlijeme vlažné mléko a rozdrobíme... zobrazit recept
Postup: Jogurty smícháme se zakysanou smetanou, lžící moučkového cukru a s ušlehanou... zobrazit recept
Postup: Kapra naporcujeme na řízky, osolíme, potřeme utřeným česnekem a necháme alespoň... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna opláchneme, osolíme, okořeníme rozmarýnem a hrubě mletým pepřem... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...