Pstruhy vykucháme, očistíme a osušíme. Zevnitř i zvenčí pstruha pokapeme citronovou šťávou, osolíme (i zevnitř) a obalíme v hladké mouce. Smažíme na středním plameni na přepuštěném másle z obou stran dozlatova. Délka smažení závisí na velikosti pstruha, malého budeme opékat zhruba tři minuty, většího déle. Tuk z pánve vylijeme, přidáme čerstvé máslo a rozpustíme jej. Vložíme zpět pstruhy, otočíme je a hned vytáhneme. Do másla nasekáme petrželku, přidáme pár kapek citronové šťávy a tímto máslem přelijeme pstruhy na talířu. Podáváme nejlépe s novými brambory a plátky citronu.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek