Název | Množství a jednotka |
---|---|
sardelky | 3 ks |
cibule | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
hovězí vývar | 1 l |
sladká smetana | 50 ml |
petrželka |
Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept
Postup: Kyselé rybičky vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy a přidáme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna osolíme, posypeme kmínem a vložíme do pekáčku. Česnek oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept
Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...