Název | Množství a jednotka |
---|---|
pohanka | 120 g |
čerstvé houby | 150 g |
brambory | 3 ks |
malá cibule | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
vejce | 2 ks |
sůl |
Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept
Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Mleté vepřové maso (nebo míchané vepřové s hovězím, obvykle se míchá 2/3... zobrazit recept
Postup: Oloupané mandle, polovinu cukru a kůru z půlky očištěného menšího citrónu... zobrazit recept
Restaurace Stará kuželna nabízí domácí kuchyni, exclusivní vinnou nabídku,...