Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová kýta | 1 kg |
velká cibule | 4 ks |
mletá sladká paprika | 2 lžíce |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
majoránka | 1 lžička |
tymián | 1/2 lžičky |
pepř | |
rajčatový protlak | 1 lžička |
suchý chleba | 150 g |
sůl | |
sádlo |
Postup: Maso (můžeme použít vepřovou krkovičku, krůtí prsa, kuřecí řízky) nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Půl hlávky zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme a... zobrazit recept
Postup: Falešnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky a okraje mírně nařízneme.... zobrazit recept
Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept
Postup: Nakrájené houby dáme vařit do 1,5l vroucí osolené vody s kmínem. Vaříme asi 20... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...