Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 300 g |
cibule | 1 ks |
plnotučná hořčice | 2 lžičky |
worchestrová omáčka | pár kapek |
mletá sladká paprika | 1/2 lžičky |
žloutek | 1 ks |
kečup | 1 lžička |
pepř | |
sůl |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
topinka
Upravit ingredienci: topinka
|
|
česnek
Upravit ingredienci: česnek
|
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a maso na menší kostky. Na sádle opečeme cibuli... zobrazit recept
Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept
Postup: Mrkev a celer očistíme, nastrouháme nahrubo, dáme do napařovacího hrnce a mírně... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a necháme odležet. Mezi tím si nakrájíme... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek