Všechny smetanové omáčky dělám na másle, ale můžete samozřejmě použít i olej.
Postup
Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo špalíčky - opláchneme a osušíme utěrkou. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na másle, zasypeme paprikou a na tomto základu opečeme kuřecí části. Podlijeme vroucí vodou tak, aby bylo kuře ponořené, osolíme a dusíme doměkka (podle potřeby vodu doléváme). Měkké kuře vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce, přidáme smetanu, přisolíme a povaříme. Kuřecí kousky obereme a vložíme zpět do omáčky, necháme prohřát a podáváme s houskovým knedlíkem.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek