Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 1 kg |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
cibule | 1 ks |
špek | 100 g |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
bobkový list | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
mléko | 1/2 l |
smetana ke šlehání | 1 ks |
sůl | |
cukr | |
citrónová šťáva | |
hořčice | |
brusinkový kompot |
domácí knedlík
Název | Množství a jednotka |
---|---|
houska
Upravit ingredienci: houska
|
10 ks |
Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept
Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept
Postup: Květák si uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit. Můžeme si jej... zobrazit recept
Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept
Postup: Bifteky naklepeme, nakrojíme na okrajích, aby se nekroutily, osolíme, opepříme... zobrazit recept
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích: Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se jedná... zobrazit článek