Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso mleté | 600 g |
bílé fazole v tomatu | 2 plechovky |
sterilovaná kukuřice | 300 g |
oranžová paprika | 1 ks |
cibule | 1 ks |
velká rajčata | 2 ks |
masový vývar | 250 ml |
česnek | 5 stroužků |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžíce |
cukr | 1 lžička |
chilli | |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit.... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Kaštany nařízneme do kříže, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 40 minut.... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...