19. 4. 2019   |   svátek má Rostislav
 

Minipizzy z lilku

Název Množství a jednotka
lilek 1 ks
žampiony 3 ks
šunka 100 g
eidam strouhaný 80 g
kečup
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 35 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak je osušíme.
Mezi tím co se lilek "potí" si nakrájíme na plátky očištěné žampiony, nahrubo nastrouháme šunku nebo jiný salám a sýr.
Plech vyložíme pečícím papírem lehce jej potřeme olejem a rozprostřeme na něj lilky. Každý plátek potřeme olejem, kečupem, posypeme oreganem a rozdělíme na ně žampiony, šunku a posypeme sýrem. Dáme do předehřáté trouby a pečeme asi 8 minut.


 


RECEPTY

Polské pirohy

Postup: Mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme 2 vajíčka, přidáme půl lžičky... zobrazit recept

RECEPTY

Povidlová omáčka

Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo studenou vodou... zobrazit recept

RECEPTY

Těstovinový salát s Pak Choi a krůtím masem

Postup: Celozrnné těstoviny uvaříme v dostatečně osolené vodě na skus. Mezitím na pánvi... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolice zapečená se sýrem

Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept

RECEPTY

Havířská fazolačka

Postup: Fazole den předem namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme doměkka ve stejné... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Velký test nanuků

Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek

RESTAURACE

FARMA

Stylová restaurace s krbem, bowlingem a letní zahrádkou se nachází v atraktivní...