8. 8. 2022   |   svátek má Soběslav
 

Minipizzy z lilku

Název Množství a jednotka
lilek 1 ks
žampiony 3 ks
šunka 100 g
eidam strouhaný 80 g
kečup
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 35 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak je osušíme.
Mezi tím co se lilek "potí" si nakrájíme na plátky očištěné žampiony, nahrubo nastrouháme šunku nebo jiný salám a sýr.
Plech vyložíme pečícím papírem lehce jej potřeme olejem a rozprostřeme na něj lilky. Každý plátek potřeme olejem, kečupem, posypeme oreganem a rozdělíme na ně žampiony, šunku a posypeme sýrem. Dáme do předehřáté trouby a pečeme asi 8 minut.


 


RECEPTY

Treska na čerstvém fenyklu

Postup: Rozmrazíme tresku nebo jiné filé. Nejprve si připravíme kuskus. Do vroucí vody... zobrazit recept

RECEPTY

Ischelské dortíčky

Postup: Hladkou mouku, moučkový cukr, mleté ořechy a kakao dáme na vál. Přidáme ostatní... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí směs na topinky

Postup: Kuřecí řízky nakrájíme na malé kostičky a na cibulce orestujeme. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Dort

Postup: Žloutky ušleháme s vařící vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem.... zobrazit recept

RECEPTY

Želatinové bábovičky

Postup: Tvaroh vyšleháme s jogurtem a medem do pěny. Želatinový ztužovač za studena si... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Doporučení pro ty, kteří chtějí trvale zhubnout a chystají se k výživovému poradci

Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurant Slunečnice

Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...