19. 7. 2019   |   svátek má Čeněk
 

Minipizzy z lilku

Název Množství a jednotka
lilek 1 ks
žampiony 3 ks
šunka 100 g
eidam strouhaný 80 g
kečup
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 35 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit. Pak je osušíme.
Mezi tím co se lilek "potí" si nakrájíme na plátky očištěné žampiony, nahrubo nastrouháme šunku nebo jiný salám a sýr.
Plech vyložíme pečícím papírem lehce jej potřeme olejem a rozprostřeme na něj lilky. Každý plátek potřeme olejem, kečupem, posypeme oreganem a rozdělíme na ně žampiony, šunku a posypeme sýrem. Dáme do předehřáté trouby a pečeme asi 8 minut.


 


RECEPTY

Chuťovka - vejce se sýrovou náplní

Postup: Uvaříme si vejce natvrdo. Necháme je vychladnout. Rozpůlíme, opatrně vyjmeme... zobrazit recept

RECEPTY

Tvarohová pomazánka s jablky a česnekem

Postup: suroviny1 vaničkový tvaroh2 až 3 jablka - raději nakyslejší1 ks tavený sýr2... zobrazit recept

RECEPTY

Budapešťská pomazánka

Postup: Změklé máslo utřeme s tvarohem a jogurtem. Přidáme mletou sladkou papriku,... zobrazit recept

RECEPTY

Špagety s baby špenátem

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na tři litry vody tři čajové lžičky... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborová omeleta

Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak funguje naše tělo

Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Golf Čeladná

Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...