Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová panenka | 600 g |
pažitka | 1 svazek |
silný hovězí vývar | 250 ml |
mléko | 750 ml |
smetana ke šlehání | 250 ml |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
cukr | |
čerstvě mletý pepř | |
olivový olej |
Postup: Ivu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr a kakao a promícháme. Rozložíme si... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a pečlivě odkrojíme všechno škaredé :-). Nasypeme je do velkého... zobrazit recept
Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept
Postup: Starší, nejlépe okoralý chléb nakrájíme na teninké malé plátečky, v talíři... zobrazit recept
Postup: Chobotničky rozmrazíme (předpokládám, že v našich podmínkách čerstvé moc... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek