Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí plec | 800-1000 g |
česnek | 6 stroužků |
uzená slanina | 150 g |
rajčata | 3-4 ks |
citron | 2 ks |
med | |
extra panenský olivový olej | |
sůl |
Postup: vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a oparikujeme (můžeme i pálivou... zobrazit recept
Postup: Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka. V hrnci si rozpustíme máslo a nakrájený... zobrazit recept
Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept
Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept
Postup: Pstruha omyjeme, ostraníme hlavy, osušíme, prosolíme i zevnitř a necháme... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...