Název | Množství a jednotka |
---|---|
horní krůtí stehno | 1-2 ks |
česnek | 5 stroužků |
kedlubny | 2 ks |
mléko | 250 ml |
drůbeží vývar | 250+250 ml |
kari | 1/2 lžičky |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
máslo | 1 lžíce |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
sůl | |
drcený kmín |
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, dáme do uzaviratelné nádoby, rybíz trochu... zobrazit recept
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Všechnu mrkev oloupeme a nakrájíme na kolečka. V hrnci rozehřejeme olivový olej... zobrazit recept
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...