Název | Množství a jednotka |
---|---|
Cannelloni | 350 g |
Ricotta | 500 g |
Baby špenát | 1 balení |
parmezán | 150 g |
česnek | 2 stroužky |
majoránka | 1 hrst |
muškátový oříšek | 1/4 lžičky |
čerstvá bazalka | 1 hrst |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 2 x 400 g |
zakysaná smetana | 700 g |
Ančovičky | 6-8 ks |
extra panenský olivový olej | 2+2 lžíce |
máslo | 1+1 lžička |
mořská sůl | |
bílý pepř |
Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept
Postup: Čočku zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem, přidáme celé cibule, bobkový... zobrazit recept
Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Postup: Maso (můžeme použít vepřovou krkovičku, krůtí prsa, kuřecí řízky) nakrájíme na... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Citlivě a vkusně zrekonstruovaný Hotel Singer naleznete v klidné obci Ludvíkov...