25. 8. 2019   |   svátek má Radim
 

Kuře pečené na kyselém zelí

Název Množství a jednotka
kuřecí stehna 4 ks
kysané zelí 500 g
anglická slanina 100 g
grilovací koření
kečup 3 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

Příloha

Název Množství a jednotka
brambory
oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 05 min.
Vaření: 01 h. 30 min.
Mamut :-)



Postup
Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme 3 lžíce kečupu, vlijeme do zelí a promícháme. Očištěné čtvrtky kuřete osolíme, okořeníme a vložíme na připravené zelí. Poklademe plátky slaniny a pečeme za občasného podlití šťávou asi hodinu a půl při teplotě 180°. Podáváme se šťouchanými brambory.


 


RECEPTY

Pikantní marináda na gril

Postup: Do mísy nalijeme olej podle potřeby, obvykle tak cca 150 ml. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Kyselé rybičky

Postup: Nejdříve si připravíme nálev. Svaříme vodu s cukrem, soli a kořením /tymián,... zobrazit recept

RECEPTY

Bílé dušené zelí

Postup: Bílé hlávkové zelí nakrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky, které ještě... zobrazit recept

RECEPTY

Hospodský guláš

Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dozlatova. Mezitím nakrájíme maso... zobrazit recept

RECEPTY

Zapečený lilek s hlívou ústřičnou

Postup: Nejdříve si připravíme kuskus, mezitím, co bude odpočívat, si nachystáme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Hledáte magazín pro zdravý život? Už nehledejte – právě jste jej našli!

Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek

RESTAURACE

Rybářská bašta

Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...