Název | Množství a jednotka |
---|---|
kančí kýta | 1,5 kg |
cibule červená | 2 ks |
česnek | 3 stroužky |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 1 l |
myrtový likér | 5 cl |
extra panenský olivový olej | 5 cl |
ocet | 5 cl |
bobkový list | 3 ks |
šalvěj čerstvá | 2 snítky |
rozmarýn | 2 snítky |
jalovec | 4 kuličky |
feferonka | 1 ks |
pepř celý | 6 ks |
myrtová sůl | |
pepř | |
rajčata | 4 ks |
jalovcová pálenka (borovička) | 5 cl |
hladká mouka | 1 lžíce |
sádlo | 100 g |
Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept
Postup: Listové těsto rozkrojíme napůl. Každou polovinu vyválíme, poklademe plátky... zobrazit recept
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si vejce natvrdo. Necháme je vychladnout. Rozpůlíme, opatrně vyjmeme... zobrazit recept
Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...