Název | Množství a jednotka |
---|---|
líčka (vepřová, hovězí nebo telecí) | 1 kg |
čerstvé žampiony | 250 g |
velká cibule | 1 ks |
bílé víno | 100 ml |
masový vývar | 500-750 ml |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
smetana ke šlehání | 100 ml |
hladká mouka | |
sůl | |
olej na smažení |
Postup: Omyté kuře vložíme do 3/4 l vlažné osolené vody, chvíli povaříme a potom... zobrazit recept
Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept
Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...