Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí stehenní řízky | 600 g |
batáty | 600 g |
dýně hokkaido (nebo máslová) | 300 g |
červená cibule | 2 ks |
cuketa | 1 ks |
pórek | 1/2 ks |
česnek | 5 stroužků |
zázvor čerstvý | 2-3 cm |
bílé víno | 150 ml |
masový vývar | 250 ml |
grilovací koření | |
kari | |
olivový olej | 2 lžíce |
tymián | |
sůl |
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Postup: Krůtí stehno vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na... zobrazit recept
Postup: Uzená kuřecí stehna obereme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy, přidáme... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek