Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido (nebo máslová) | 1/2 ks |
telecí maso | 300 g |
rýže Arborio | 350 g |
mražený hrášek | 200 g |
bílé víno | 200 ml |
masový vývar | 300 - 500 ml |
šafrán | 1/2 lžičky |
šalvěj čerstvá | 2 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
malá cibule | 1 ks |
olivový olej | |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
strouhaný parmezán |
Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept
Postup: SurovinyPředvařený hráchmouka a sádlo (příp. jiný tuk) na jíšku1 stroužek... zobrazit recept
Postup: Hlávkové bílé zelí (půl střední hlávky nebo jednu malou celou) rozkrojíme,... zobrazit recept
Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...