Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí kýta | 750 g |
kedlubny | 2 - 3 ks |
velká mrkev | 2 ks |
citronová kůra | |
muškátový oříšek | špetka |
tymián | |
masový vývar | 750 ml |
máslo | 2 lžíce |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Kachní žaludky překrájíme na menší kousky, srdíčkům odkrojíme nevzhledné vrchní... zobrazit recept
Postup: Nejprve si nachystáme skleničky - vyvaříme skleničky i víčka, nebo to za nás... zobrazit recept
Postup: V hrnci rozpustíme 1 lžíci tuku a vody a přidáme med. Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, osolíme a prošpikujeme slaninou. Můžeme použít jen králičí... zobrazit recept
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...