Název | Množství a jednotka |
---|---|
maso telecí - svíčková | 600 g |
parmská šunka | 100 g |
šalvěj čerstvá | |
bílé víno | 150 ml |
silný hovězí vývar | 50 ml |
máslo | 3 lžíce |
olivový olej | |
hladká mouka | |
sůl | |
pepř |
Postup: Připravíme si těsto - mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme vajíčka,... zobrazit recept
Postup: Mléko nalijeme do mixéru, přidáme bílý smetanový jogurt, dvě lžičky moučkového... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Zmrazené fazolkové lusky dáme vařit do osolené vody na 5-10 min tak, aby byly... zobrazit recept