Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí maso | 750 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
sušené houby | 1 hrst |
mrkev | 2 ks |
hrášek | 200 g |
červené víno | 100 ml |
masový vývar | 1 l |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
sádlo | 2 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Mouku, cukr, mleté vlašské ořechy a citronovou kůru ze 1/4 citrónu dáme na vál,... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme pudink ze 1/4 litru mléka, jednoho pudinkového prášku a cca... zobrazit recept
Postup: Rajčata spaříme vroucí vodou, nařízneme do kříže a oloupeme. Papriky očistíme a... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Kuřecí prsa nakrájíme na malé... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...