Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí krk | 1 ks |
kořenová zelenina | 300 g |
cibule | 1 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
kysaná smetana | 1 ks |
bílé víno | 1/2 hrnku |
drůbeží vývar | 1 hrnek |
sardelová pasta | 3-4 lžičky |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
citronová kůra | |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
cukr třtinový | |
citrónová šťáva | |
mléko | 1 hrnek |
Postup: Květák si uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit. Můžeme si jej... zobrazit recept
Postup: Husu omyjeme, osušíme, pokud má husa drůbky, odstraníme je. Odřízneme křídla a... zobrazit recept
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Postup: V kuřecích prsou prořízneme kapsu, tu zvenčí i uvnitř osolíme a opeříme. Uvnitř... zobrazit recept
Postup: Centimetrové plátky sýra, sýr zvolíme, jaký máme rádi, posypeme grilovacím... zobrazit recept
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA