Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 2 ks |
velká mrkev | 2 ks |
celer | kousek |
kroupy | hrst |
česnek | 2 stroužky |
cibule | 1 ks |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
sterilizovaný hrášek | malý |
sůl | |
kmín | |
podravka |
Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na menší kousky, žampióny oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...