Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido | 500 g |
česnek | 3 stroužky |
bílé víno | 100 ml |
masový vývar | 200 ml |
tymián | 1/2 lžičky |
rozmarýn | |
saturejka | 1/2 lžičky |
smetana ke šlehání | 200 ml |
sýr čedar | 100 g |
olivový olej | |
sůl | |
pepř | |
špagety |
Postup: Ořechy alespoň na hodinu namočíme do studené vody, pak je necháme pořádně v... zobrazit recept
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Listové těsto rozkrojíme napůl. Každou polovinu vyválíme, poklademe plátky... zobrazit recept
Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept
Postup: Dáme vařit na proužky nakrájenou kapustu a hrst krup. Osolíme, přidáme... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...