Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 600 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
rajčatový protlak bez konzervantů | 3 lžíce |
cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
Brandy | 50 ml |
smetana 12% | 300 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
hořčice | 2-3 lžičky |
worchester | |
citrónová šťáva | 1 lžička |
máslo | 1 lžíce |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Panenku osolíme, opepříme a ze všech stran na rozpáleném oleji opečeme... zobrazit recept
Postup: Nejdříve uvaříme vajíčka natvrdo. Změklé máslo vymícháme se smetanovým taveným... zobrazit recept
Postup: Salám nakrájíme na tenká kolečka a pak na proužky.Do mísy dáme sterilovaný... zobrazit recept
Postup: Máslo roztopíme, smícháme cukr, žloutky, tvaroh, máslo a krupičku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...