Název | Množství a jednotka |
---|---|
rajčatový protlak bez konzervantů | 1/2 ks |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 1 ks |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
sůl | |
hřebíček | 3 ks |
cibule | 1 ks |
tymián | 1/2 lžičky |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 4 kuličky |
bobkový list | 1 ks |
máslo | 30 g |
cukr | 2 1/2 lžíce |
citrónová šťáva | 2 lžičky |
hovězí vývar | 1 l |
Vařené hovězí maso
Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní
Upravit ingredienci: hovězí maso zadní
|
600 g |
mrkev
Upravit ingredienci: mrkev
|
2-3 ks |
petržel
Upravit ingredienci: petržel
|
1 ks |
cibule
Upravit ingredienci: cibule
|
1 ks |
nové koření
Upravit ingredienci: nové koření
|
5 kuliček |
pepř celý
Upravit ingredienci: pepř celý
|
5 kuliček |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
2 lžičky |
Postup: Dáme vařit 1/2 litru vody a ve 1/4 litru rozmícháme vanilkové pudinky. Až voda... zobrazit recept
Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy zalijeme dostatečným množstvím studené vody, přidáme hrst... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy uvaříme v osolené vodě doměkka - na jeden čtvrtlitrový hrnek... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...