Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 600 g |
schwarzwaldská šunka | 50 g |
eidam | 50 g |
dijonská hořčice | |
mleté maso | 200 g |
kysané zelí | 150 g |
brambora | 1 ks |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
drůbeží vývar | 250 ml |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
olej na smažení |
Postup: Na vál nasypeme mouku s práškem do pečiva, přidáme moučkový cukr, žloutek,... zobrazit recept
Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Postup: Oloupané mandle, polovinu cukru a kůru z půlky očištěného menšího citrónu... zobrazit recept
Postup: Falešnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky a okraje mírně nařízneme.... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...