Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z tresky | 4 ks |
tagliatelle | 350 g |
citron | 1-2 ks |
smetana ke šlehání | 1 ks |
mléko | 500 ml |
masox | 1/4 kostky |
cukr třtinový | 2 lžičky |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
citronový pepř | 1/2 lžičky |
sůl | |
olej na smažení |
Postup: Těstoviny (vrtulky) uvaříme v osolené vodě. Mezitím si nakrájíme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Postup: Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Jahody umyjeme, odstraníme stopky, dáme do větší mísy a rozmixujeme. Přidáme... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...