Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené zelí | 0,7 litru |
sádlo | 1 lžíce |
cibule | 1 kus |
studená voda | 1 - 2 dl |
brambora | 1 kus |
skořice | špetka |
hřebíček mletý | špetka |
džem švestkový | 1 lžíce |
pepř | |
sůl |
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Postup: Kachnu omyju, nasolím a okmínuju. Posadím ji do pekáčku, ničím nepodlévám.... zobrazit recept
Postup: Polovinu středně velkého celeru a 2 menší jablka oloupeme a nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo... zobrazit recept
Postup: Mléko nalijeme do mixéru, přidáme bílý smetanový jogurt, dvě lžičky moučkového... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...