Název | Množství a jednotka |
---|---|
vejce | 5 ks |
vroucí voda | 5 lžic |
cukr mletý | 200 gramů |
hrubá mouka | 200 gramů |
prášek do pečiva | 1/2 lžičky |
dohotovení
Název | Množství a jednotka |
---|---|
broskvová marmeláda
Upravit ingredienci: broskvová marmeláda
|
|
BeBe sušenky
Upravit ingredienci: BeBe sušenky
|
2 balíčky |
kompotované broskve
Upravit ingredienci: kompotované broskve
|
700 gramů |
vanilkový pudink
Upravit ingredienci: vanilkový pudink
|
1 balíček |
studená voda
Upravit ingredienci: studená voda
|
|
šťáva z kompotu
Upravit ingredienci: šťáva z kompotu
|
|
cukr krupice
Upravit ingredienci: cukr krupice
|
2-3 lžíce |
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept
Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept
Postup: Fazolky i s nálevem dáme do hrnce, přidáme brambory nakrájené na kostičky,... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...