Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 170 gramů |
mletý cukr | 70 gramů |
máslo | 80 gramů |
mleté vlašské ořechy | 30 gramů |
kakao | 1 lžíce |
vejce | 1 kus |
máslový krém
Název | Množství a jednotka |
---|---|
mléko
Upravit ingredienci: mléko
|
400 ml |
vanilkový pudink
Upravit ingredienci: vanilkový pudink
|
1 balíček |
cukr krupice
Upravit ingredienci: cukr krupice
|
2 - 3 lžíce |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
200 gramů |
čokoláda na vaření
Upravit ingredienci: čokoláda na vaření
|
1 tabulka |
Postup: Špaldové kroupy uvaříme v osolené vodě doměkka - na jeden čtvrtlitrový hrnek... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: Cukety očistíme, nakrájíme zalijeme olivovým olejem a orestujeme. Mezitím dáme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji v hlubší pánvi... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...