Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý nebo zelený hrách | 300 g |
uzená žebra | 300 g |
česnek | 4 stroužky |
majoránka | 2 lžičky |
bobkový list | 1 ks |
pepř | |
cibule | 1 ks |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
osmažená houska |
Postup: Květák a brokolici rozebereme na růžičky, zalijeme litrem a půl vody a dáme... zobrazit recept
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Silnější plátky krkovičky mírně naklepeme (naklepu je jen hřbetem ruky), mírně... zobrazit recept
Postup: 1/2 střední hlávky zelí očistíme a najemno nakrouháme nožem nebo rozmixujeme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...