Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová plec | 1 kg |
krkovice uzená | 300 g |
kysané zelí | 500 g |
velká cibule | 3 ks |
mletá sladká paprika | 11/2 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
pepř | |
drcený kmín | 1 lžička |
bobkový list | 2 ks |
hladká mouka | 11/2 lžíce |
sádlo | 3 lžíce |
sůl |
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Postup: Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme.... zobrazit recept
Postup: Kapustičky očistíme, odstraníme vrchní škaredé listy, opláchneme a uvaříme v... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept
Postup: Krůtí stehno vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...