Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido | 1 menší ks |
smetana ke šlehání | 400 ml |
česnek | 4 stroužky |
sýr eidam cihla 30% | 100 g |
sýr Gouda | 100 g |
tymián | 1/2 lžičky |
snítka tymiánu | 5-8 ks |
sůl | |
pepř |
Postup: Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným máslem a... zobrazit recept
Postup: Hladkou mouku, moučkový cukr, mleté ořechy a kakao dáme na vál. Přidáme ostatní... zobrazit recept
Postup: Na lžíci másla necháme zpěnit najemno nasekaný česnek, přidáme baby špenát a... zobrazit recept
Postup: Květák rozebereme na růžičky, popřípadě ještě pokrájíme na jemno. V hrnci na... zobrazit recept
Postup: Vepřovou krkovičku prošpikujeme slaninou, ze všech stran osolíme, potřeme... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...