Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 280 g |
moučkový cukr | 160 g |
vejce | 3 ks |
máslo | 150 g |
prášek do pečiva | 20 g |
mléko | 250 ml |
broskve | 500 g |
vanilkový pudink | 1 ks |
pomerančový džus | 500 ml |
cukr krupice | 4 lžíce |
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Postup: Ovoce (můžeme použít prakticky jakékoliv ovoce - jahody, maliny, broskve,... zobrazit recept
Postup: Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na jemném (mrkvovém) struhadle.... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse šleháme elektrickým šlehačem celá vejce s dvěma lžícemi vroucí... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy zalijeme dostatečným množstvím studené vody, přidáme hrst... zobrazit recept
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA