Název | Množství a jednotka |
---|---|
jablka | 500 gramů |
cibule | 250 gramů |
ocet | 1/8 litru |
cukr | 200 gramů |
bobkový list | 6 kusu |
hřebíček | 6 kusu |
nové koření | 10 kuliček |
pepř celý | 10 kuliček |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
skořice | 1/2 lžičky |
rajský protlak | 1 - 2 kusy |
sůl | 1 - 2 lžíce |
Postup: Česnek oloupeme a společně s chilli papričkami rozmixujeme na pastu. Pokud máme... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept
Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept
Postup: Celá vejce s cukrem šleháme 15 minut. Do toho pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...